Šport > Košarka
21 ogledov

Zvestoba brez primere

Žurnal24 main
Jerry Sloan, trener severnoameriškega košarkarskega moštva iz NBA Utah Jazz, je z ekipo iz Salt Lake Cityja pogodbo podaljšal še za eno leto. Zvestoba traja že dvajset sezon.
Jerry Sloan je še za eno leto podaljšal pogodbo z moštvom Utah Jazz. Ameriški trener je na klub iz lige NBA, ki v severozahodni skupini zaseda prvo mesto (trinajst zmag in pet porazov), vezan že dvajseto zaporedno sezono. Finančne podrobnosti nove pogodbe za zdaj niso znane, lokalni časnik Desert Morning News pa je poročal, da naj bi Sloan postal eden od petih najbolje plačanih trenerjev v ligi.

Sloan, ki bo tako v sezoni 2008/09 še 21. leto zaporedoma vodil Utah Jazz, je po zvestobi enemu profesionalnemu moštvu rekorder med trenerji. Odkar se je Sloan pridružil Utahu, je bilo v prvenstvu NBA že 196 trenerskih menjav, ligi pa se je pridružilo pet novih moštev. 65-letni strateg medtem potrebuje še 47 zmag, da bi presegel magično mejo tisoč zmag v enem samem klubu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.