Šport > Košarka
18 ogledov

Zveza bo podarila navijaške rekvizite

Zveza je tudi letos poskrbela za navijače. (Foto: Žurnal24) Žurnal24 main
Košarkarska zveza Slovenije nadaljuje tradicijo prejšnjih let in bo tudi tokrat vsem navijačem, ki bodo odpotovali na svetovno prvenstvo, podarila repliko ogrevalne majice.

Poleg majic pa bodo navijači dobili še obrazne nalepke in navijaške "harmonike" znamke I feel Slovenia, ki bodo pripomogle k dodatni razpoznavnosti naše prelepe dežele in odlične slovenske reprezentance.

Navijači, ki ste si vstopnice zagotovili skupaj z aranžmajem v turističnih agencijah, boste navijaške rekvizite dobili pri vodjih vaših odprav, tisti, ki se boste podali v lastnem aranžmaju, pa jih boste lahko prevzeli v torek, 24. avgusta, od 10.00 do 15.00 in v sredo, 25. avgusta, od 10.00 do 15.00 v tajništvu Košarkarske zveze Slovenije (Leskoškova 12, Ljubljana).

Vsak navijač mora s seboj prinesti osebni dokument in vstopnico za tekme svetovnega prvenstva. Z eno vstopnico je možen prevzem ene "ogrevalke", ene "harmonike" in štirih obraznih nalepk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.