Šport
50 ogledov

Košarkarje smo pričakali na Brniku

Sani Becirovic
1/23
Žurnal24 main
Navijačev, ki so na letališču Jožeta Pučnika pričakali osmo reprezentanco košarkarskega sveta, ni bilo prav mnogo, zato pa so bili iskreni. Na Brniku je bila tudi ekipa zurnala24.si. Preverite v galeriji.

Letalo je imelo 40 minut zamude, a starši, prijatelji in drugi bližnji slovenskih košarkarskih reprezentantov so potrpežljivo čakali. Nato pa se je začelo. Prvi iz delegacije je v brniško avlo prikorakal dr. Slobodan Macura, od igralcev Primož Brezec, nato ostali. Jasno, po napornih pripravah in še napornejšem urniku na turnirju najboljših reprezentanc sveta so vsi želeli čim prej domov. Vseeno pa to ni bila ovira

"Izmučen sem še bolj, kot sem mislil. Igrati toliko tekem v tako kratkem času je res težko. Potreboval bom nekaj dni počitka, da si malo oddahnem. Je naporno," je med fotografiranjem in podeljevanjem podpisov oboževalcem za zurnal24.si dejal Boštjan Nachbar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.