Šport
9 ogledov

Kostritsyn uspešen na turnirjih SCOOP

Kostritsyn spada med boljše igralce pokra na svetu. (Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Vsi se zavedamo, da je Alexander Kostritsyn eden najboljših igralcev pokra na našem planetu.

Njegove sposobnosti so neverjetne, kar dokazujejo njegovi uspehi. V živih turnirjih je zaslužil že preko tri milijone dolarjev, hkrati pa je že nekaj let eden izmed najbolj uspešnih igralcev za mizami na straneh Full Tilt Poker in PokerStars. Vseeno pa nihče ni mogel predvideti, da bo Alexander tako uspešen na turnirjih serije SCOOP ( Spring Championship of Online Poker), ki ravnokar poteka na strani PokerStars.

V samo šestih turnirjih serije SCOOP je Kostritsyn uspel kar štirikrat priti na finalno mizo. Trikrat je bil drugi, enkrat pa tretji. Poleg tega pa je bil Alexander, ki na PokerStars igra pod imenom 'Joiso', 24. na petem turnirju, kar pomeni, da je v petih od šestih turnirjev uspel priti med nagrajence. V dveh zaporednih turnirjih je bil Kostrisyn drugi. Najprej na turnirju #10, ki je bil 3.250 $ Stud turnir, nato pa še na turnirju #11, ki je bil 2.100 $ PLO HU turnir.

Na turnirju #12 2.600 $ NL Hold'em Knock-out turnirju je bil Kostritsyn tretji, vendar je s tem turnirjem zaslužil največ, saj je za tretje mesto dobil 62.602 dolarjev. Na turnirju #13 je Kostritsynu še četrtič zapored uspelo priti do denarnih nagrad, vendar je tukaj ostal brez finalne mize. Turnir #13 je bil 1.575 $ NL Hold’em Antes up.

Ponovno pa je na finalno mizo prišel na turnirju #14, kjer je spet zaključil na drugem mestu. Na tem 5.200 $ FL Omaha Hi/Lo turnirju je sicer nastopalo le 28 tekmovalcev. Skupno je ruski tekmovalec v letošnji seriji SCOOP uspel zaslužiti že več kot sto tisoč dolarjev in je tako na zelo dobri poti, da dobi še nagrado Igralec serije.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.