Šport
29 ogledov

"Kozmus vrhunski v letu dni"

vodovnik_katic Žurnal24 main
O presenetljivi vrnitvi Primoža Kozmusa smo se pogovarjali z njegovim prijateljem Mirom Vodovnikom, ki pravi: "Zagotovo so možnosti, da obrani olimpijsko zlato. Z normalnim delom nedvomno."
"Nisem obveščen o njegovi vrnitvi, niti se nisva pogovarjala o sodelovanju," je (malce presenetljivo) pomanjkljivo informiran Primožev nekdanji trener Vlado Kevo, kar potrjuje neuradne informacije, da v prihodnje Kozmus ne bo vadil z njim.

GALERIJA: SPREHOD PO NAJVEČJIH MEJNIKIH KOZMUSOVE KARIERE.

"Nekaj mi je omenil glede tega. Vendar, ker ga že ob prekinitvi kariere nisem spraševal, zakaj je nehal, ga tudi zdaj nisem, zakaj se vrača. Jaz ga podpiram. Vem, da stoji za tem, kar reče," pravi Primožev prijatelj, suvalec krogle Miro Vodovnik.

Miro je za zurnal24.si predvidel, približno koliko časa bi Kozmus ob resnem treningu potreboval za vrnitev na vrhunsko raven: "Vprašanje, na kakšen način se bo lotil treninga, v kolikšni meri bo delal na polno. Z normalnim delom bi se lahko vrnil v letu ali letu in pol." Torej možnosti za obranitev pekinškega zlata obstajajo … "Zagotovo so možnosti, da obrani olimpijsko zlato. Z normalnim delom nedvomno," je sklenil Vodovnik.

Za naš medij se je odzval tudi Boris Mikuž, direktor Atletske zveze Slovenije: "Ni dvoma, da se bo Kozmus vrnil v atletski vrh. Za nas to ni presenečenje, vseskozi smo imeli pogovore."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.