Šport
15 ogledov

Kradljivcu dosmrtna prepoved

Jack Effel, direktor prvenstva WSOP. (Foto: Wsopshop.com) Žurnal24 main
Eden od igralcev, ki je poskušal goljufati na 3. turnirju WSOP – 1.000$ NL Hold'Em je bil zasačen in kaznovan z dosmrtno prepovedjo nastopanja na turnirjih serije World Series of Poker.

Na žalost moramo že na samem začetku letošnjega prvenstva WSOP poročati tudi o takih stvareh, a na žalost je res prišlo do tega, da je eden od igralcev na 3. turnirju WSOP – 1.000$ NL Hold'Em poskušal goljufati, pri čemer pa je bil zasačen in kaznovan z dosmrtno prepovedjo nastopanja na turnirjih serije World Series of Poker.

Do tega obžalovanja vrednega dogodka naj bi prišlo na prvi dan tretjega turnirja letošnjega prvenstva WSOP, ko naj bi si eden od igralcev poskušal prisvojiti nekaj žetonov igralca, ki je sedel poleg njega, a so ga pri tem ujeli nadzorniki. Trenutno še ni znano, ali so "tatu" ujeli pri delu prek nadzornih kamer ali pa ga je videl kateri od osebja, ki nadzoruje dogajanje na turnirju. A to ni spremenilo razpleta tega incidenta, ko so trije varnostniki grešnika pospremili iz hotela Rio.

Igralec, ki so ga ujeli pri kraji, naj bi kmalu po drugem odmoru, dobil eno od iger, ko pa je delivec proti sivolasemu igralcu s čepico, ki naj bi bil star okoli 50 let, potisnil priigrane žetone, naj bi ta zavzel dokaj čuden položaj, v katerem naj bi uredil svoje žetone. Pri tem naj bi z eno roko namerno pokril nekaj žetonov sosednjega igralca, ki je prav tako prelagal svoje žetone in potem ko je videl, da ga nihče ne gleda, te žetone hitro uvrstil med svoje.

Potem ko je prišlo do obtožbe o goljufanju, so si varnostniki seveda podrobno ogledali posnetek dogajanja, ki je zgolj potrdil krivdo igralca, katerega ime za enkrat še ni znano.

Direktor prvenstva WSOP Jack Effel, je tako moral letos že drugi dan podeliti svojo prvo kazen, ki pa je bolj huda kot kazni, ki jih podeljuje navadno, saj je bil igralec, ki je poskušal ukrasti žetone nasprotnika, "nagrajen" s kar dosmrtno prepovedjo nastopanja na turnirjih serije World Series of Poker.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.