Šport
25 ogledov

Kralj peska (še) ni kralj pokra

rafael nadal poker karte Reševalni pas/Twitter
Španec Rafael Nadal se je v Monte Carlu udeležil poker turnirja ena na ena (t. i. ''heads up'') in moral priznati premoč najboljši pokerašici na svetu Vanessi Selbst.

rafael nadal vanessa selbst | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Španski tenisač Rafael Nadal je na dobrodelnem poker turnirju v kneževini izgubil proti najuspešnejši pokerašici vseh časov Vanessi Selbst. Na vprašanje, kaj bo moral v svoji igri najbolj izboljšati, je prvi igralec sveta iskreno dejal: ''Skoraj vse.''

''V čast in veselje mi je bilo, da sem te spoznala,'' je tvitnila Selbstova, ki je s pokrom zaslužila več kot katerakoli druga ženska v zgodovini igre. ''Veselim se povratnega obračuna. Prihodnji teden uniči vse,'' je dodala ambasadorka spletne igralnice PokerStars, ki se je leta 2012 pridružila seznamu sponzorjev španskega tenisača.

Nadal se trenutno pripravlja na začetek prvega peščenega mastersa v letošnji sezoni, in sicer v Monte Carlu, kjer je bil Španec v preteklosti zelo uspešen. Na mastersu v kneževini, prvem od treh peščenih v sezoni, je nanizal osem zaporednih lovorik (2005-2012), preden ga je lani v finalu premagal Novak Đoković. Španec je v Monte Carlu zbral 48 zmag in le dva poraza, letos pa bo lovil rekordni 27. masters v svoji karieri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.