Šport
12 ogledov

Kralji izgubili, Buffalo blestel

Anže Kopitar je spet dosegel zadetek za Kralje. Žurnal24 main
Zadetek Anžeta Kopitarja ni bil dovolj za zmago Los Angelesa nad Coloradom. Najvišjo zmago v ligi NHL so dosegli hokejisti Buffala, ki so bili z 8:1 boljši od Caroline.
 

Liga NHL

Colorado : Los Angeles 5:2
Columbus : Calgary 4:3
Chicago : St. Louis 1:3
Boston : Tampa Bay 4:1
Phoenix : Detroit 2:3
Washington : Florida 2:1
Dallas : Philadelphia 4:1
Atlanta : NY Islanders 4:0
Nashville : Montreal 5:4
Pittsburgh : Toronto 2:4
Carolina : Buffalo 1:8
NY Rangers : Ottawa 5:2

Dvajsetletni Anže Kopitar nadaljuje z odličnimi predstavami v dresu Kraljev. Pred domačimi gledalci s soigralci sicer ni uspel zmagati, je pa dosegel drugi in hkrati zadnji zadetek na srečanju s Coloradom. Igralci Colorada so se v Staples Centru veselili zmage s 5:2. Prva tretjina je sicer pripadla domačim hokejistom, za katere je v šesti minuti po podaji O'Sullivana zadel Ivanans. V 18. minuti prve tretjine je zadel Kopitar, ki je tokrat na ledu prebil 21 minut. Tudi pri tem zadetku je podal O'Sullivan. Kralji na zadnjih devetoh tekmah niso uspeli doseči več kot tri zadetke. „Imeli smo odlično prvo tretjino in kazalo je, da bo to odlična tekma, ampak potem je vse propadlo. Želim najti razlog za to,“ je po tekmi povedal trener Kraljev Marc Crawford.

Najvišjo zmago so dosegli igralci Buffala, ki so bili kar z 8:1 boljši od Caroline. Aleš Kotalik je dosegel dva zadetka, Jaroslav Spaček, Tim Connolly, Derek Roy in Maxim Afinogenov so dosegli gol in podajo, uspešni pa sta bila še Adam Mair in Thomas Vanek. Izkazal se je tudi vratar Ryan Miller, ki je ubranil 20 strelov. Častni zadetek za Carolino je v 19. minuti dosegel Ray Whitney.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.