Šport
33 ogledov

Kranjčar sporočil: "Po Euru v Dinamo Kijev"

Kranjčar Modrić Hrvaška reprezentanca trening priprave Warka Euro 2012 EPA
Po torkovem treningu hrvaške reprezentance, ki se na začetek Eura 2012 pripravlja v poljski Warki, je vezist Tottenhama Niko Kranjčar priznal, da se bo po koncu turnirja preselil v Dinamo Kijev, saj sta se kluba uspela dogovoriti o ceni prestopa.

"Kluba sta se dogovorila, ostalo je samo še nekaj majhnih podrobnosti, da jaz definiram svoje zahteve. Osebno se ne ukvarjam s tem, osredotočen sem na reprezentanco, to sem prepustil ljudem, ki me zastopajo," je po koncu lažjega treninga v Warki dejal hrvaški vezist Niko Kranjčar. Po treh letih večinoma neigranja pri Tottenhamu se bo sin nekdanjega selektorja Zlatka Kranjčarja zdaj očitno le preselil k Dinamu Kijev.

V ukrajinski prestolnici že igra tudi njegov reprezentančni kolega Ognjen Vukojević, medtem ko si v ukrajinski ligi kruh služijo tudi Eduardo da Silva, Darijo Srna (oba Šahtar), Ivan Strinić in Nikola Kalinić (oba Dnipro). Kranjčarja je Dinamo po poročanju Sportskih novosti želel že leta 2003, ko jih je navdušil še kot nogometaš Dinama Zagreba v kvalifikacijah za Ligo prvakov, devet let kasneje pa bo do prestopa dejansko prišlo.

Trening hrvaške reprezentance v mestecu južno od Varšave je sicer minil v sproščenem vzdušju, saj so s kockastimi nekaj časa "pepčka" igrali celo lokalni šolarji. "Navdušen sem, tako kot v Avstriji pred štirimi leti. Zelo lepo so nas sprejeli, izjemno sem zadovoljen s kampom, imamo izvrstne pogoje, res se ne moremo pritoževati nad ničemer," je dejal Vukojević.

"Od sob, hrane, bazena, savn, igralnic ... Lahko se maksimalno pripravimo za nedeljo in razmišljamo o Irski," je še pristavil Dinamov vezist. Hrvati bodo tekmo skupine C proti otočanom v Poznanu začeli ob 20.45.

Komentarjev 1
  • Manager 18:57 06.junij 2012.

    Odlična igra, ki te postavi v vlogo športnega direktorja. Vodiš ekipo, selekcioniraš igralce, gradiš športne objekte, dvorano, lahko trguješ z igralci, lahko se zanašate tudi na lastno šolo... in še mnogo vec! Pridruži se in si ustvari nogometno/hokejsko ekipo.<br ...prikaži več />http://www.powerplaymanager.com/r788