Šport
2 ogledov

Kranjec: Ne počnem neumnosti

1/2
Žurnal24 main
Robert Kranjec, slovenski junak planiškega vikenda, je tokrat gost naše redne torkove rubrike Druga plat. "Najbolj seksi so teniške igralke in atletinje," nam je zaupal Leteči Kranjec.

"Nerad berem o sebi,"
je takoj na začetku povedal Robert Kranjec , ki je z 229 metri slovenski rekorder v smučarskih skokih. Navdušen letalec, ki je pred nekaj sezonami pod Poncami grdo padel, je v rubriki Druga plat med drugim razkril, v katerem zgodovinskem obdobju in v kakšni preobleki bi najraje živel. Potovanja so v glavnem povezana s športom, čeprav se rad spominja avanture v Indoneziji. Glasbeni okus sestavljajo hip hop, rock, pank ...

 

Preberite še ...

Druga plat: Jernej Damjan
Ahonen kot ga še ne poznate

"Redko se spomnim sanj, če pa že, jih hitro pozabim," je med drugim dejal skakalec, ki je v sezoni 2005/06 v finskem Kuusamu dosegel svojo prvo in za zdaj edino zmago v svetovnem pokalu. Njegov največji uspeh pa je bronasta kolajna z ekipne tekme na olimpijskih igrah leta 2002 v Salt Lake Cityju , ki jo je osvojil skupaj s Petrom Žonto, Damjanom Frasem in Primožem Peterko. Učiteljice v osnovni šoli ga verjetno nimajo v najlepšem spominu. O prihodnosti pa bi rad delal nekaj, v čemer bi užival.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.