Šport
62 ogledov

Kranjec pokazal operirano koleno

robert kranjec Facebook
Slovenski specialist za smučarske polete Robert Kranjec je dan po operaciji kolena že na nogah.

Robert Kranjec je med pripravami na novo sezono smučarskih skokov utrpel poškodbo kolena, zaradi katere se je odločil za operacijo v ljubljanskem kliničnem centru.

Operacija je bila uspešna, Kranjec pa je kmalu po posegu zapisal, da od popka navzdol ne čuti ničesar. ''Idealni čas, da si dam na nogo kak nov tattoo,'' je šaljivo pripomnil.

Dan kasneje je slovenski skakalni as že v polnem pogonu. Potem ko se je v sredo družil z Ladom Bizovičarjem, sta ga danes z obiskom počastila Klemen Bučan in Matej Dobovšek.

''Ni časa za počitek, koleno je treba razgibati,'' je sporočil Kranjec. ''Eno je, da sem danes spet 'shodil', zelo čudni so bili prvi koraki, drugo je pa ta mašina na postelji, ki mi nogo sama razgibava. Primerna tudi za lenobce,'' je pripisal zmagovalec sedmih tekem za svetovni pokal in dodal, da mu med okrevanjem še zdaleč ni dolgčas.

''Danes sta mimo 'uletela' Matej Dobovšek in Klemen Bučan. Pa tattoo na nogi je lep, ane,'' je zaključil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.