Šport
8 ogledov

Krim ostaja šampion

Velika verjetnost je, da bosta v finalu igrala Krim in Olimpija. (Foto: Saša Des Žurnal24 main
Rokometašice Krima so na drugi finalni tekmi DP Olimpijo premagale z 22:20 in znova osvojile naslov džravnih prvakinj (na prvi tekmi so sicer izgubile z 28:30).
 

Finale DP v rokometu:

Krim : Olimpija 22:20
Olimpija
: Krim 30:28

Rokometašice Krima Mercatorja so nove-stare državne prvakinje. Na drugi finalni tekmi DP so Olimpijo premagale z 22:20. Na prvi tekmi so sicer z enako razliko zmagale igralke iz Tivolija (28:30). Naslov je na Kodeljevem ostal zaradi več zadetkov Krima v gosteh. Za Krim je to že 15. državni naslov. Pred 1000 gledalci sta se v Krimovem taboru najbolj izkazali Lekićeva s sedmimi in Zrnečeva s petimi goli, pri Olimpiji pa je kot običajno prednjačila Grosova, tokrat je zabila 11 zadetkov.

Marta Bon, trenerka Krima: "Na današnji tekmi je odločila kakovost moje ekipe. Na koncu nam je padla koncentracija, ampak pokal je šel v prave roke."

Andrea Lekić, igralka Krima: "Zasluženo smo zmagale. Borile smo se do konca. Čeprav smo imele naporno sezono, smo se zbrale in zadnjo tekmo odigrale tako, da je Krim ostal šampion. To je na koncu najbolj pomembmno."

Robet Beguš, trene Olimpije: "Na koncu se je pač izšlo, kot se je izšlo. Žal smo naredili preveč napak. Ampak vseeno sem ponosen na svoje punce, ki so res prava ekipa."

Ana Gros, igralka Olimpije: "Žal je odločilo le nekaj žog. Tokrat sreča ni bila na naši strani, ampak verjamem, da se bo v prihodnosti obrnilo."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.