Šport
14 ogledov

Krim po tretji naslov

krimovke1 Žurnal24 main
Rokomet. "Merimo na evropski vrh ali tik pod njega," je ob predstvitvi ekipe povedal predsednik kluba Peter Zavrl.

“Ekipa je izpolnila vse pogoje za uresničitev načrtov. Proračun ostaja tak, kot je bil (od 1,5 do 2 milijona evrov), kar je dovolj za vsa predvidena tekmovanja in pogodbe,” je dodal.

Za uresničitev visokega cilja bo odgovoren novi trener Bojan Čotar, ki bo na pripravah v Kranjski Gori najprej poskrbel za telesno pripravljenost igralk: “Želim, da bi vsakokrat igrali vseh 60 minut v visokem ritmu, prikazali hitro igro in imeli čvrsto obrambo. Vse to seveda ob menjavanju vseh 14 igralk. Najbolj bi bil vesel, če bi po vsaki tekmi lahko rekli, da so se naše igralke resnično bojevale kot tigrice.''


Peter Zavrl: ''Za sponzorje so pomembne le zmage.'' © AFP

 


To bo poskušal doseči tudi s krepitvijo ekipnega duha, ki ga je pri Krimu v minulih letih pogrešal. Srčnost ekipe bi bila lahko za Krim tudi edina rešilna bilka ob morebitnem neuspehu. “ Sponzorska pogodba je odvisna od uspehov. Samo zmage štejejo. Delni izgovor bo mogoč le, če bo ekipa enotna in bo imela pravi pristop,” je opozoril Zavrl , ki v klubu zastopa interese največjega sponzorja Mercatorja.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.