Šport
14 ogledov

Krimovke do vstopnice za Ligo prvakov

Krim Mercator Krim Mercator/Facebook
Rokometašice Krima Mercatorja so v finalu kvalifikacijskega turnirja za preboj v ligo prvakinj premagale italijanski Indeco Conversano s 37:16 (20:7).

Krimovke so zlahka prišle do novega nastopa v ligi prvakinj. V finalu so se presenetljivo merile z Italijankami, ki jim pred turnirjem nihče ni dajal možnosti za kaj več kot zadnje mesto na turnirju. A v soboto so presenetile Poljakinje, danes pa so bile za nekaj razredov slabše od gostiteljic turnirja.

Te so namreč že v prvih desetih minutah naredile takšno razliko, da so nebogljene Italijanke že zgodaj izgubile upe na kakršno koli senzacijo. Krimovke bodo v ligi prvakinj igrale v skupini D skupaj z Larvikom, Esjbergom in Sävehofom.

"Cilj je bil dve zmagi na tem turnirju, to smo dosegli. Saj veste, kako je. Glede na slabe finančne čase za šport imamo vseeno najmanj 12 tekem zagotovljenih v evropskih tekmovanjih. To je super za vse nas, za sponzorje, vse skupaj. Smo veseli," je takoj po tekmi povedal trener Uroš Bregar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.