Šport
41 ogledov

Krimovke z novo močjo

Jelena Despotović Krim Mercator/Facebook
Krim Mercator je za naslednji dve sezoni v svoje vrste pripeljal 22-letno Črnogorko Jeleno Despotović, so danes sporočili iz kluba.

Kar 183 cm visoka leva zunanja igralka Jelena Despotović je svojo pot začela pri podgoriški Budućnosti, pred letom in pol pa odšla k madžarskemu Debrecenu, ki ga vodi nekdanji trener krimovk Tone Tislej.

Despotovićeva, ki je tudi črnogorska reprezentantka, je v letošnji sezoni na 16 tekmah zabila 18 golov, njena ekipa pa trenutno 6. v prvenstvu, za reprezentanco pa je na 47 tekmah dosegla 34 golov.

"Jeleno spremljam zadnji pet let. Moja tiha želja je vseskozi bila, da bi lahko nekoč sodeloval tudi z njo. Gre za rokometašico, ki je zelo dobra pri obrambnih nalogah, obenem pa zna sprožiti tudi strel z razdalje. Ima veliko prostora za napredek. Zelo sem vesel, da je za naslednji klub na svoji športni poti izbrala Krim Mercator ter pokazala zaupanje v naše delo. Veselim se že naslednje sezone, v katero bomo znova zakorakali z mlado, a konkurenčno ekipo," je o prihodu nove okrepitve dejal trener Ljubljančank Uroš Bregar.

Pretekli mesec se je Krim Mercator dogovoril za sodelovanje z ukrajinsko krožno napadalko Olgo Perederij, ki bo prihodnji mesec prav tako dopolnila 23 let. Že poprej so sodelovanje s klubom podaljšali trener Uroš Bregar ter Elizabeth Omoregie in Alja Koren.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.