Šport
20 ogledov

Kristan ostaja Zagrebčan

Robert Kristan je v letošnji sezoni v odlični formi, tudi slovenski čarodej pa v Žurnal24 main
Odlični slovenski hokejski vratar Robert Kristan je še za eno sezono podaljšal pogodbo z zagrebškim Medveščakom: "Veselim se povratka med prijatelje v Zagreb, v Ledeno dvorano."
Rodmana ostajata na Dunaju
Brata Marcel in David Rodman bosta tudi v naslednji sezoni igrala na Dunaju za tamkajšnje moštvo Vienna Capitals. Novico je za zurnal24.si potrdil Marcel.

Ni dvoma, da se je Robert Kristan v lanski sezoni lige Ebel z odličnimi predstavami močno prikupil vsem navijačem in tudi vodilnim možem Medveščaka. Brez njegovih obramb Zagrebčani v krstni sezoni v razširjeni avstrijski konkurenci ne bi prišli do polfinala. Medvedi so se nekdanjemu vratarju Acroni Jesenic zahvalili z novo pogodbo, ki jo je Slovenec z veseljem sprejel: "Prejšnja sezona v Medveščaku je bila za mene najboljša v karieri. Navijači so me od prvega dne v Zagrebu sprejeli, kot da sem doma in neizmerno sem jim hvaležen za to. S tem, ko smo se uvrstili v končnico, smo dokazali, da smo zelo kvalitetna ekipa in verjamem, da bomo v naslednji sezoni še boljši in še bolj konkurenčni. Veselim se povratka med prijatelje v Zagreb, v Ledeno dvorno,“ je ob podpisu enoletne pogodbe dejal Kristan.

Kristanu tudi priznanje navijačev
Navijaška skupina Medveščaka, Sektor B, je Kristana izbrala za najboljšega igralca pretekle sezone.

Zvestobo Zagrebčanom je podaljšal tudi drugi vratar in rojak Kristana Gašper Krošelj: "Veselim se nove sezone v dresu Medveščaka. Zahvaljujem se navijačem za prekrasne trenutke v prejšnji sezoni. Medveščak in mesto Zagreb sta v mojem srcu. Nadejam se še večjih uspehov in svojih boljših obramb v naslednji sezoni.“ Krošelj je v golu Medveščaka v prejšnji sezoni stal na 13 tekmah in imel 91,5-odstotno uspešnost obramb, medtem ko je Kristan branil na 54 tekmah in imel 90-odstotno uspešnost obramb.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.