Šport
7 ogledov

Kristan spet na Švedsko

Robert Kristan v zadnjem času zagotovo nima veliko razlogov za smeh. (Foto: Bošt Žurnal24 main
Slovenski hokejist Robert Kristan odhaja na Švedsko k drugoligašu Mora IK. Kristanu so po odličnih predstavah na svetovnem prvenstvu v Kanadi napovedovali celo odhod v ligo NHL.
 

Poglejte še

Video: Na pripravah Jesenic

Slovenski hokejski reprezentant Robert Kristan bo kariero po letu dni igranja na domačih Jesenicah nadaljeval na Švedskem. Jeseniški vratar, eden najboljših slovenskih hokejskih čuvajev mreže, je tik pred podpisom pogodbe z drugoligaškim švedskim klubom Mora IK. Kristan je v prejšnji sezoni Jesenice popeljal do naslova državnega prvaka. Liks, ki je lani več kot uspešno branil barve jeseniškega moštva, je v pretekli sezoni navdušil jeseniške ljubitelje hokeja, zaradi česar so mu mnogi (že pred tem) napovedovali preboj v severnoameriško hokejsko ligo NHL. Pred časom je Kristan več kot uspešno branil barve švedskega prvoligaškega moštva Brynas IF, zaradi česar so mu že takrat napovedovali uspešno kariero čez lužo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.