Šport
11 ogledov

Krvavi obračun boksark

Obe boksarki sta bili po dvoboju videti, kot da ju je povozil tovornjak. Ramona
1/13
Žurnal24 main
Ženski boksarski dvoboj za svetovni naslov v peresno lahki kategoriji med Ino Menzer in Ramono Kühne je postregel s številnimi udarci in krvjo.

Dolgo pričakovan dvoboj v Magdeburgu ni razočaral ljubiteljev ženskega boksa. V ringu sta se udarili neporažena svetovna prvakinja v peresno lahki kategoriji Ina Mezner in Ramona Kühne, lastnica svetovnega naslova v lahki in super lahki kategoriji, ki bi lahko z zmago prišla še do tretjega naslova.

Na enem mestu so lahko gledalci videli najboljše, kar lahko ženski boks v Nemčiji ponudi. In bilo je peklensko. Udarci so padali z obeh strani, boksarki sta vložili svoj maksimum, nemški mediji pa so dvoboj poimenovali z naslovom Krvava bitka za naslov. Po 57 sekundah šeste runde je zdravnik ob ringu oceni, da Kühnejeva zaradi rane nad levim očesom ne more več nadaljevati borbe. Devetindvajsetletna Berlinčanka je bila nad odločitvijo silno razočarana in planila celo v jok, a je morala sprejeti poraz s tehnični nokavtom.

Tudi Ina Mezner po dvoboju ni bila videti najlepše, a se je kljub temu z nasmeškom nastavljala fotoaparatom. Devetindvajsetletnica iz Mönchengladbacha je spet ubranila naslov, vendar pa naj bi že kmalu sledil nov dvoboj med gorečima tekmicama.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.