Šport
4 ogledov

Kubanec okrepil Blejce

Ramono Moya Gato bo na Bledu zamenjal Davorja Čebrona. Žurnal24 main
Najboljši slovenski odbojkarski klub ACH Volley z Bleda se je okrepil s 36-letnim Kubancem Ramonom Moyo Gatom, ki igra na položaju sprejemalca. S tem so Blejci končali sestavo ekipe.
 
 

Lotili smo se dokaj radikalnih in hkrati smelih potez, ki naj bi v prihodnje utrdile položaj ACH Volleyja in s tem tudi slovenske odbojke na evropskem zemljevidu.

Rasto Oderlap

 
S podpisom enoletne pogodbe s 36-letnim in 192 centimetrov visokim sprejemalcem Ramonom Moyo Gatom s Kube je odbojkarsko moštvo ACH Volley zaključilo sestavo ekipe za prihajajočo sezono. Vodstvo najboljšega odbojkarskega moštva v državi se je najprej dokončno razšlo z dosedanjim srednjim blokerjem Davorjem Čebronom, hkrati pa v klub pripeljalo izkušenega sprejemalca, ki se je kalil v številnih odbojkarskih klubih po svetu. Ramon Moya Gato je leta 1998 postal član italijanskega moštva Modene, kjer je nastopal vse do 2002, ko se je preselil v bližnjo Verono, nato pa še v Padovo, kjer je ostal do leta 2008.

"Z zadnjimi potezami smo zaokrožili sestavljanje moštva za sezono, ki je pred nami, pri čemer smo izhajali iz nove petletne strategije delovanja kluba, v kateri smo zastavili visoke cilje. Lotili smo se dokaj radikalnih in hkrati smelih potez, ki naj bi v prihodnje utrdile položaj ACH Volleyja in s tem tudi slovenske odbojke na evropskem zemljevidu. Novo moštvo je precej pomlajeno in hkrati zgrajeno na slovenskem odbojkarskem bazenu. Ker pa so tuje izkušnje vendarle dragocene in potrebne, smo ekipo okrepili z nekaterimi tujimi igralci, ki smo jih skrbno izbrali," je dejal predsednik ACH Volley Rasto Oderlap.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.