Šport
29 ogledov

"Kupimo vam letalsko karto za domov"

Srbi so na prvi tekmi izgubili proti Gani. (Foto: EPA) Žurnal24 main
V značilni maniri balkanskega črnega humorja so v teh dneh nogometaši Srbije, ki so doživeli nepričakovan poraz proti Gani, deležni številnih zbadljivk v medijih. Zbrali smo nekaj najzanimivejših.

Najbolj opljuvan je Zdravko Kuzmanović, ki je zaradi igranja z roko povsem brez potrebe zakrivil enajstmetrovko. "Prosim, Kuzmanović, pusti nogomet in se začni ukvarjati z odbojko. Bil bi sijajen bloker," je bil piker eden od komentatorjev. Nekdo drug – avtor grafita – ni želel zaostajati: "Eh, moj Kuzmanović, si mislil, da boš igral kot jaz? Podpis: Diego Armando Maradona."

"Kukulele, za vse so krive vuvuzele," se glasi komentar "obetavnega" kovalca rim. Srbsko reprezentanco imenujejo tudi orli. "Kakšni orli!? To so oskubljene kokoši!" "Selektor Antić je dejal, da noče remija proti Gani – želja se mu je izpolnila," je bil piker še eden od komentatorjev. Naslednji preizkus Srbe čaka proti Nemcem. Navijači so selektorju že predlagali nekaj taktičnih postavitev: "Z bunkerjem in dvema vratarjema bi lahko izvlekli dostojen poraz." in "Srbija ima veliko možnosti, vendar le, če ujame letalo pred tekmo z Nemčijo. Zbrali bomo denar za karte, samo ne sramotite nas več."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.