Šport
30 ogledov

Kurnikova najbolj vroča športnica

Žurnal24 main
Nemški časnik Bild je pred dnevi objavil seznam desetih najboljših športnikov vseh časov, zdaj pa so Nemci v svet poslali še deseterico najbolj vročih športnikov vseh časov.
 

Najbolj vroči vseh časov:

1. Ana Kurnikova (tenis)
2. Luis Figo (nogomet)
3. Freddie Ljungberg (nogomet)
4. Katarina Witt (umetnostno drsanje)
5. Vladimir Kličko (boks)
6. Heidi Schüller (atletika)
7. Susen Tiedtkes Po (atletika)
8. Therese Alshammar (plavanje)
9. David Beckham (nogomet)
10. Mark Spitz (plavanje)

Naj spomnimo, da je po izboru Bildovih novinarjev najboljši športnik vseh časov ameriški boksar Muhammad Ali. Na drugo mesto so postavili legendarnega brazilskega nogometaša Peléja, tretje mesto pa je zasedel sedemkratni svetovni prvak v formuli 1 Michael Schumacher. Na lestvici najbolj vročih športnikov pa je prvo mesto zasedla ruska lepotička Ana Kurnikova. Danes 28-letna nekdanja tenisačica v svoji karieri sicer ni osvojila nobenega turnirja, a je zaradi svoje lepote vedno, kjerkoli se je pojavila, požela veliko medijske pozornosti. Na drugo mesto so pri Bildu postavili nekdanjega nogometaša Luisa Figa. Portugalec je lani končal izjemno uspešno športno pot. V svoji karieri pa je med drugim igral tudi za Barcelono, Real Madrid in nazadanje za milanski Inter. Najnižje mesto na stopničkah je zasedel še en nogometaš: Šved Freddie Ljungberg. Nekdanji igralec Arsenala je trenutno član Seattle Sounderse, ki nastopa v ameriški ligi MLS. Na lestvici pa je, seveda, tudi David Beckham, ki pa je nekoliko presenetljivo zasedel šele deveto mesto.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.