Šport
38 ogledov

Kurtić: "O Iličiću le vse najboljše"

Jasmin Kurtić Katarina Ponjavić
Selektor slovenske reprezentance je danes v Grand Hotelu Union v Ljubljani zbral kandidate za nastop na sobotni kvalifikacijski tekmi za EP 2016 proti Angliji, ki bo odigrana na Wembleyju.

"Tokrat smo se zbrali v centru Ljubljane, kar pa ne pomeni velikih sprememb. Zamenjali smo postelje, vendar moramo ostati zbrani na svoje delo," je zbranim novinarjem povedal vezni igralec slovenske izbrane vrste Jasmin Kurtić, ki skupaj s soigralci nestrpno pričakuje sobotni sprektakel na kultnem Wembleyju: "Pred nami je morda najtežja tekma v teh kvalifikacijah. Kljub vsemu ne čutim kakšnega dodatnega pritiska. Pomembno je le, da damo vse od sebe. Težko je napovedati rezultat, saj včasih tudi ob dobri igri lahko ostaneš praznih rok. Morda bo tudi slabša predstava ob kančku sreče zadostovala za pozitiven izzid."

Bitka z vzornikom

Vezist italijanske Fiorentine upa na polne tribune: "Stadion je neverjeten, malce slabša pa je travnata zelenica. Pred polnimi tribunami bo tekma zagotovo pravi sprektakel. Večino zvedznikov angleške reprezentance sem gledal na televiziji. Tudi Rooney je bil eden mojih vzornikov, zato komaj čakam začetek tekme."

O odpovedi klubskega soigralca Josipa Iličića je bil sicer dobro razpoloženi Kurtić bolj redkobeseden: "O njem lahko povem le vse najboljše, zadeve pa ne bi komentiral." Slovenska reprezentanca bo v naslednjih dneh trenirala v Ljubljani, proti Londonu pa bo odletela v 
petek zjutraj. V popoldanskih urah bo preizkusila zelenico Wembleyja na katerem naj bi se v soboto zbralo skoraj 1500 slovenskih navijačev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.