Šport
21 ogledov

Kurtić zanikal spor v reprezentanci

jasmin kurtić tiskovka slovenska nogometna reprezentanca Katarina Ponjavić
Slovenski reprezentant Jasmin Kurtić je na Brdu pri Kranju potrdil, da v ekipi kljub odsotnosti nekaterih ključnih nogometašev vlada prešerno vzdušje.

Slovenska nogometna reprezentanca se bo v okviru kvalifikacij za nastop na SP 2018 v soboto v Stožicah pomerila z izbrano vrsto Slovaške. Robert Berić je udeležbo odpovedal zaradi poškobe, Kevin Kampl pa bo nastop izpustil zaradi velike utrujenost.

Selektor Srečko Katanec se je tako spet znašel v nezavidljivem položaju, a slovenski fantje ne bodo vrgli puške v koruzo. O složnosti znotraj garderobe je v pogovoru za RTV Slovenijo spregovoril Jasmin Krutić

''Garderoba nikoli ni bila nesložna. Vedno smo bili ekipa in vedno smo bili enotni. Med nami nikoli ni bilo prepirov oziroma da bi se v slačilnici karkoli slabega dogajalo. Vedno je bila pozitivna energija. Četudi vemo, da smo naredili napako, ko smo izgubili proti Švici, in se tega še vedno zavedamo, kot ekipa še vedno oddajamo pozitivno energijo,'' je dejal vezist Atalante.

Pred kvalifikacijsko tekmo na slovenskih tleh je nekaj besed o domači izbrani vrsti spregovoril tudi selektor Slovaške Jan Kozak.

''Slovenci imajo dovolj kilometrine, eden ali dva igrata malce manj. To so izkušeni igralci, nekateri so zaigrali tudi na svetovnem prvenstvu. Slovenija je izkušena ekipa, njena napadalna moč je velika, predvsem na domačem terenu. Ali nam bo to uspelo izničiti, bomo videli. Gre za moštvo, ki že dolgo potrjujejo svojo kakovost,'' je dejal 62-letni strateg.Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.