Šport
25 ogledov

Lahko bi se zgledoval po Zavcu

Mayweather Jr. v ringu ne pozna poraza. Precej slabše pa mu gre v zasebnem življ Žurnal24 main
Eden najboljših boksarjev na svetu Američan Floyd Mayweather Jr. v zadnjem času nima veliko priložnosti za razmišljanje o športu, saj je obtožen napada na svoje dekle.

Floyd Mayweather Jr., eden od možnih naslednjih nasprotnikov našega šampijona Dejana Zavca, je zašel v velike težave. Zaradi obtožbe za napad na svoje dekle Josie Harris je pristal na številnih naslovnicah ameriških tabloidov. Omenjeni incident se je zgodil septembra lansko leto. Ameriški tabloidni portal TMZ pa je v ponedeljek objavil video, kjer se lepo vidi, kako so Josie Harris na policijsko postajo pripeljali na nosilih.

Ameriški boksar je svoje dekle napadel, ker so jo videli v družbi C. J. Watsona, člana Chicago Bulls. V policijskem poročilu piše, da so v noči, ko se je zgodil napad, otroci Mayweatherja zatočišče našli na policijski postaji. Petnajst minut kasneje pa so na nosilih pripeljali še Josie Harris. Kot pišejo ameriški mediji, Harrisova svojega fanta ni prvič obtožila telesnega napada. Zdi pa se, da je Mayweather tokrat šel najdlje.

Sosedi so potrdili, da so tiste noči slišale glasne krike iz hiše Mayweatherja. V trenutku, ko je pred hišo prišla policija, je ven prišla le Harrisova, medtem ko je boksar odšel neznano kam. Kasneje so ga prijeli, nato pa ga v zameno za varščino v višini 3 tisoč ameriških dolarjev izpustili. Sojenje po osmih točkah obtožnice se bo začelo 24. januarja. Mayweatherju pa lahko svetujemo, da naj se raje zgleduje po Dejanu Zavcu, če v prihodnosti ne želi imeti podobnih težav.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.