Šport
22 ogledov

LeBron špika: "Usoda je ku***!"

LeBron, raje ne preveč o usodi. Dan po Cavaliersih je tudi sam izgubil. (Foto: R Žurnal24 main
Po visokem porazu Clevelanda proti Lakersom (57:112) je nekdanji zvezdnik Cavaliersov LeBron James dobil priložnost, da prek spletnega omrežja Twitter vrne udarec Danu Gilbertu.
Dan kasneje se je LeBron James poskušal oddaljiti od tega zapisa: "Tega komentarja sploh nisem zapisal jaz. Nekdo mi ga je poslal, jaz pa sem ga posredoval naprej. Sploh se ne nanaša nanje. Res pa je, da niso igrali dobro, a jim želim, da bi bili boljši," je dejal po sredini tekmi, ko je z Miami Heati tudi sam izgubil (in to proti L. A. Clippersom).

Julija lani se je LeBron James odločil, da bo zapustil Cleveland Cavaliers in se kot prosti igralec pridružil Miami Heatom. To je močno ujezilo Dana Gilberta, ki je imel v javnosti o Jamesu marsikaj povedati. Kmalu po njegovem odhodu je v odprtem pismu navijačem zapisal, da bo urok sledil Jamesu na Florido: "James bo vso kariero nosil s sabo urok in ne bo osvojil nobene lovorike. Takšna je njegova usoda. Prej bo to uspelo Clevelandu kot pa samookronanemu kralju Jamesu."

Po porazu s kar 55 točkami razlike pa mu je vrnil 26-letni košarkar: "Noro! Usoda je ku***. Ne moreš se ji izogniti. Ni dobro, če drugemu želiš slabo." Vsi so si enotni, da je James s tem mislil na komentarje Gilberta. Po odhodu Jamesa iz Clevelanda se Cavaliersi kar ne morejo pobrati, poraze nizajo drugega za drugim, moštvo pa so zdesetkale tudi številne poškodbe nekaterih ključnih igralcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.