Šport
6097 ogledov

Legendarna športnica ter filmska igralka objavila sliko golih prsi

Gina Carano Epa
Instagram je nemudoma izbrisal gole fotografije MMA ikone, ki si zadnja leta gradi tudi lepo igralsko kariero.

Legendarna predstavnica MMA Gina Carano je besna na administratorje Instagrama, ki so nemudoma izbrisali njene gole fotografije, ki jih je objavila na svojem profilu.

Caranova se je zagovarjala, da gre za preprosto svobodo izražanja, a je morala na koncu vseeno presedlati na drugo socialno omrežje ter slike deliti preko Twitterja, če je želela, da te ugledajo luč sveta.

"Svoboda je zame seksi. Svoboda je zame tako seksi, da tega ne morem opisati. Zbudite se vsakega dne in začutite, da lahko počnete, karkoli želite," je z besedami legendarnega glasbenika Princa pospremila svoje fotografije.

38-letnica je sicer s svojo zadnjo borbo opravila pred 11 leti, nato pa je začela svojo igralsko kariero, kjer je med drugim igrala v filmskih uspešnicah, kot sta Furious 6 iz franšize Hitrih in drznih ter Deadpool.

Gina Carano | Avtor: Epa Epa

Pred svojo filmsko kariero je veljala za najbolj popularno borko na sveto, leta 2008 je bila celo razglašena za najbolj seksipilno Američanko, nato pa jo je porazila ter v športni pokoj poslala Cris Cyborg, po popularnosti pa prehitela Ronda Rousey.

Caranova se je nato osredotočila na svojo kariero manekenke in filmske igralke. Nedavno ste jo tako lahko spremljali v izjemno priljubljeni tv-seriji franšize Vojne Zvezd, imenovani Mandalorijec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.