Šport
15 ogledov

Lekićeva tudi ostaja

Andrea Lekić ostaja v vrstah slovenskih rokometnih prvakinj. @ Jaka Sajovic Žurnal24 main
Krim Mercator se je znašel v hudi finančni stiski. Kljub nekoliko slabšim pogojem so se nekatere ključne igralke, med njimi Andrea Lekić, odločile ostati in pomagati klubu tudi v hudih časih.

Kljub težavam finančne narave, ki so v zadnjem času rokometašicam Krima Mercatorja premešale načrte in poskrbele za nejasnosti pri sestavi ekipe, se nekaj dni pred začetkom evropske sezone le oblikuje letošnja podoba najuspešnejšega slovenskega ženskega rokometnega kluba. Iz Krima so sporočili, da v klubu ostaja tudi Andrea Lekić.

V vodstvu Krima Mercatorja so nedavno igralkam zaradi finančne krize predstavili položaj, v katerem se je znašla ekipa, ter napovedali znižanje plač. Nekatere igralke so si zato že našle nove delodajalce, med njimi Kristina Franić.

V klubu sta ostali Marina Vergeljuk in Ljudmila Bodnjeva, zdaj pa so z Galjevice sporočili, da v dresu kluba ostajajo tudi srbski igralki Andrea Lekić in Dragana Cvijić ter večina slovenskih igralk. Dodali so še, da je vprašljiv le dogovor z dvema igralkama, pogovore naj bi sklenili v sredo.

"Vesela sem, da ostajam v Ljubljani. Po resnici povedano: preveč sem navezana na klub, da bi ga lahko zapustila," je po sklenjenem dogovoru povedala Andrea Lekić. "Podobno kot včeraj sem z razpletom zelo zadovoljna tudi danes. Kljub občutnim znižanjem z nami ostaja večina igralk, kar je le dokaz več, da na Krimu resnično zbiramo igralke po pravem ključu: ne le takšne, ki za vsako ceno v osredje postavljajo denar, temveč takšne, ki kažejo tudi velik karakter in človeško plat," pa je bila zadovoljna direktorica kluba Deja Ivanović.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.