Šport
12 ogledov

Lepotička gre na daljše počitnice

Ana Ivanović je nastop na grand slamu v New Yorku končala že v prvem kolu. Žurnal24 main
Dragi bralci in ljubitelji ženskega tenisa. Nekaj naslednjih tednov ali mesecev ne boste mogli gledati Ane Ivanović. Zaradi rezultatske krize in utrujenosti se odpravlja na daljše počitnice.
 
 

Za nekaj časa bom tenis povsem odmislila.

Ana Ivanović

 
Pred enim letom je bila med najboljšimi na svetu (bila je tudi že številka 1 na WTA), zdaj drsi po lestvici navzdol. Poraz v prvem kolu OP ZDA je sodu izbil dno in Ana Ivanović je sklenila, da se za nedoločen čas umika s tekmovanj. Srbkinja se je po porazu proti 52. igralki sveta, Katarini Bondarenko, povsem zlomila. Pravi, da nujno potrebuje premor. Ponedeljkov poraz je bil le povod za takšno odločitev, saj se ji rezultatska kriza vleče že dlje časa. "Sem zelo razočarana. Izdal me je moj najboljši element igre – forhend. A to ni edina težava. Odločala sem za na napačne udarce. Poleg tega mi manjka še samozavesti," je ob odhodu iz New Yorka razlagala komaj 21-letna Ivanovićeva, ki je trenutno na 11. mestu lestvice WTA. "Počitnic nisem imela več let. Mislim, da počitek res nujno potrebujem. Želim nazaj v svetovni vrh tenisa, a ta hip je to nemogoče. Za nekaj časa bom tenis povsem odmislila."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.