Šport
46 ogledov

"Lesnar, razstavil te bom na koščke!"

Alistair Overeem želi dobiti Grand Prix in dokazati, da je najboljši med najbolj Žurnal24 main
“Imam prednost v izkušnjah? Da, desetkrat bolj sem izkušen. Razstavil ga bom (Lesnarja) na koščke. Košček za koščkom,” je Alistair Overeem (35-11-1 NC) zgolj dve uri preden sta Cain Velasquez (9-0) in Junior dos Santos (13-1) stopila na tehtnico na novinarski konferenci zabrusil Brocku Lesnarju (5-2).

Ob premiernem prenosu UFC-ja na ameriški televiziji Fox in dolgo pričakovanem dvoboju Caina Velsaqueza in Juniorja dos Santosa za naslov prvaka v težki kategoriji je obračun med Alistairjem Overeemom in Brockom Lesnarjem zagotovo druga najbolj pričakovana borba leta. Nizozemec in Američan se bosta pomerila 30. decembra na UFC 141. Zmagovalec borbe že ima zagotovljeno borbo za naslov prvaka.

Pripravljen bom, zaupajte mi,” je novinarjem zatrdil Overeem, ki ima velike prednosti v izkušnjah. Za Lesnarja, ki je že v svoji četrti profesionalni borbi prišel do naslova prvaka, bo to šele osma borba, medtem ko jih ima The Reem v statistiki zapisanih že 46 v MMA-ju in 15 v K-1. “Imam prednost v izkušnjah? Da, desetkrat bolj sem izkušen. Razstavil ga bom (Lesnarja) na koščke. Košček za koščkom,” je bil jasen Alistair, ki v borbi za naslov daje rahlo prednost Velasquezu. “Alistair je naredil nekaj dobrih rezultatov v tujini in mislim, da je imel že veliko borb in v čast mi je, da ga bom v oktagnou lahko nabrcal v rit,” pa je tudi Lesnar pokazal smisel za humor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.