Šport
15 ogledov

"Lesnarja bom nokavtiral v prvi rundi"

Alistair Overeem želi dobiti Grand Prix in dokazati, da je najboljši med najbolj Žurnal24 main
Nizozemskega zvezdnika Alistairja Overeema 30. decembra čaka debitantski nastop v najmočnejši svetovni organizaciji. V oktagonu se bo srečal z Brockom Lesnarjem, ki pa se mu ne obeta nič dobrega.

Ljubitelji mešanih borilnih veščin že dolgo niso tako nestrpno pričakovali kakšne borbe, kot pričakujejo omenjeno med Alistairjem Overeemom in Brockom Lesnarjem. Nizozemec in Američan se bosta srečala 30. decembra v Las Vegasu na UFC 141. "Zelo sem samozavesten. Nokavtiral ga bom v prvi rundi. Prve runde ne bo preživel. V drugo rundo ne bo prišel," je v svojo zmago prepričan The Reem, nekdanji Strikeforce prvak v težki kategoriji in zadnji zmagovalec K-1 World Grand Prixa. "Je zelo močan in nevaren borec. Toda menim, da imam tisto, kar potrebujem, da ga bom zaustavil, in verjamem, da imam potrebno, da ga zaustavim v prvi rundi," je nizozemski zvezdnik še dejal za FightStartv.com. Ne glede na razplet težko pričakovane borbe nas v vsakem primeru dan pred novim letom v sloviti MGM Grand Garden Areni čaka pravi ognjemet.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.