Šport
5 ogledov

Letalo zbegalo gledalce na OP Francije

letalo op francije Youtube
Med obračunom Serene Williams in Sloane Stephens na OP Francije je osrednje igrišče preletelo letalo, ki se je premikalo v vzvratno smer.

Gledalce pred domačimi televizijskimi zasloni je med obračunom osmine finala OP Francije presenetila senca letala, ki naj bi se, kot je razvidno s posnetka, gibalo v napačno smer. Dogodek je sprožil polemiko na družabnih omrežjih, kjer so se 'zaskrbljeni' gledalci spraševali, kako je to mogoče. Kasneje se je izkazalo, da gre za marketinško potezo nekega letalskega prevoznika.

''Ali je kdo videl letalo, ki se premika v vzvratno smer'' in ''Lahko kdo pojasni, zakaj se je senca letala gibala nazaj?'' sta samo dva v kopici komentarjev, ki so po dvoboju preplavila družabna omrežja.

Teniški obračuni na velikih turnirjih se snemajo na dva načina. Kamero lahko nosi dron, druga možnost pa je, da je kamera pritrjena na žico, po kateri potuje po stadionu. Izkazalo se je, da je drugi način lepo izkoristil letalski prevoznik, ki je nad kamero namestil maketo letala. Dokler se je kamera premikala v pravo smer, je bilo vse v redu, med vračanjem nazaj pa je izzvala začudenje gledalcev.

Komentarjev 2
  • Ferluci 13:20 05.junij 2015.

    Senca letala ob jasnem vremenu je vedno ostra, po velikosti pa je tako velika kot je veliko letalo.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:32 04.junij 2015.

    najbolj brezvezna novica....sej se že po senci vid da ne more bit letalo ker je premočna senca....neumn folk.