Šport
97 ogledov

Licitacija dresov bo trajala še nekaj dni

fenninger maze vonn EPA
Licitacija dresov Tine Maze in Lindsey Vonn, s katero zbirajo denar za sina tragično preminulega Draga Grubelnika, bo potekala do 28. februarja.

Prvi Grubin memorial, ki so ga v čast slovenskega smučarja Draga Grubelnika organizirali njegovi smučarski prijatelji, je imel v prvi vrsti dobrodelni namen. Zbrana sredstva bo prejel sin pokojnega nekdanjega slovenskega smučarja, med drugim tudi tista, ki jih bodo zbrali z licitacijo dresov Tine Maze in Lindsey Vonn.

Idejni vodji prvega Grubinega memoriala Rene Mlekuž in Jure Košir sta v Kranjsko Goro na smučanje in zabavo privabila številne alpske kolege Draga Grubelnika ter druge goste - prišli so Špela Pretnar, Alenka Dovžan, Urška Horvat, Mojca Suhadolc, Ana Kobal, Tomaž Čižman, Matjaž Vrhovnik, Andrej Miklavc, Mitja Valenčič, Janez Jazbec, Aleš Gorza, Bernard Vajdič, Mitja Kunc, Grega Grilc, Mitja Dragšič, glasbeniki Tomi Meglič, Matjaž Jelen, Miha Guštin Gušti, Grega Skočir, Katarina Mala in še bi lahko naštevali.

Udeleženci in organizatorji so se dogovorili, da se bodo naslednje leto znova videli na 2. Grubinem memorialu, hkrati pa pozvali vse, da se udeležijo licitacija dresov smučark Lindsey Vonn in Tine Maze.

Licitacija bo potekala do 28. februarja, in sicer prek grubinmemorial@gmail.com ali obrazca na povezavi http://bit.ly/grubinmemorial. S poslanim sms sporočilom MAKS5 na številko 1919 pa lahko prispevajo pet evrov petletnemu Maksu za 'lažji jutri'.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.