Šport
0 ogledov

Lindsey dolžna 1,7 milijona dolarjev

Lindsey Vonn Reuters
Ameriški davčni urad je sporočil, da mora najboljša smučarka na svetu in velika tekmica naše Tine Maze poplačati davčne obveznosti v višini kar 1,7 milijona ameriških dolarjev.

Lindsey Vonn v letošnji sezoni na belih strminah ni imela prave konkurence. Tina Maze in Nemka Maria Höfl Riesch sta Američanki ob koncu lahko le čestitali za četrti veliki kristalni globus. Precej slabše pa je šlo Vonnovi v zasebnem življenju. Sprva je javnosti sporočila, da se ločuje od Thomasa Vonna, za nameček pa je ameriški davčni urad objavil, da dolguje za kar 1,7 milijona ameriških dolarjev neplačanih davkov.

Omenjeni znesek Vonnovo in tudi Thomasa bremeni za olimpijsko leto 2010, ko je Lindsey tudi osvojila zlato kolajno. O neprijetni temi za Vonnovo so prvi pisali pri Detroit News, vse skupaj pa je smučarka že potrdila na svojem Facebook profilu. "Razočarana sem nad stanjem. Šele pred kratkim sem izvedela za dolg in nemudoma sem storila vse, da ga poravnam. Denar, ki ga dolgujem, je bil za leto 2010. Napoved za to leto sem pravočasno oddala in v celoti plačala. Da nisem imela nadzora nad svojimi financami in da sem se zanašala ne nekoga, za katerega sem mislila, da dela v mojo korist, je bila napaka, ki je ne bom ponovila," je zapisala Lindsey.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.