Šport
15 ogledov

Ljubljančani dokončno na dnu

Fabian Dahlem Saša Despot
S sinočnjim domačim porazom proti Innsbrucku (1:3) je postalo dokončno jasno, da bodo hokejisti Telemach Olimpije letošnjo sezono v Ligi EBEL zaključili na dnu razpredelnice.

"Po solidnem začetku in vodstvu smo v drugi polovici druge tretjine prejeli dva zadetka, ki sta odločila končnega zmagovalca. Fantje so se borili in ustvarjali priložnosti, a smo podobno kot na nekaterih prejšnjih tekmah tudi tokrat za las ostali praznih rok," je po koncu dvoboja povedal vidno razočarani trener zmajev Fabian Dahlem, ki se je le stežka zadrževal, da ne bi povedal kakšno pikro o katastrofalnem stanju pri edinem slovenskem predstavniku v razširjeni avstrijski ligi.

Po vodstvu v prestavo nižje

Izkušeni napadalec Andrej Hebar, ki je v zadnji tretjini po samostojnem prodoru zamudil lepo priložnost za izenačenje, je priznal, da je bila gostujoča zasedba boljši tekmec: "Skozi celoten dvoboj smo se borili, a smo bili tokrat preprosto preslabi. Gostje so dosegli dva zadetka z igralcem več in to je odločilo. Po vodstvu smo dali v prestavo nižje, morali pa bi še naprej napadati."

Ljubljančani so bili tudi tokrat popolnoma sterilni v trenutkih številčne premoči, slabih 300 gledalcev pa je v končnici spremljalo neorganizirane poskuse domačinov, ki se z močnejšimi avstrijskimi tekmeci v letošnji sezoni preprosto niso uspeli enakovredno kosati.

Za slovo želijo zmago

"Hvaležni smo navijačem, ki nas še vedno podpirajo. Kljub porazom prihajajo v Halo Tivoli in lahko se jim le zahvalimo. V garedobi še vedno vlada dokaj pozitivno vzdušje in še vedno vsi dihamo skupaj. Na treningih delamo maksimalno in dajemo vse od sebe, na zadnji domači tekmi proti Bolzanu pa želimo zmagati," je zaključil Hebar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.