Šport
32 ogledov

Ljudski vrt med najlepšimi na svetu

Ljudski vrt se je znašel med najlepšimi stadioni. (Foto: Guysim) Žurnal24 main
Ameriški portal Guyism je naredil izbor 25 najlepših stadionov ponoči. Med izbranci se je malce presenetljivo znašel tudi mariborski Ljudski vrt, kar je lepo priznanje za štajersko prestolnico in tudi Slovenijo.

"Ljudski vrt je večnamenski stadion, ki stoji v Mariboru, v Sloveniji. Stadion je dom nogometnega kluba NK Maribor. Poleg tega, da gosti domače tekme NK Maribora, je stadion gostil tudi zaključne boje kvalifikacij za svetovno prvenstvo leta 2010," so ob čudoviti fotografiji Ljudskega vrta zapisali na portalu Guyism.

Med ostalimi izbranci so se znašli tudi stadion Poljud v Splitu, Allianz Arena (München), American Airlines Arena (Miami), Amsterdam Arena (Amsterdam), ANZ Stadium (Sydney), AT&T Park (San Francisco), Ptičje gnezdo (Peking), Cape Town Stadium (Cape Town), San Siro (Milano), Wembley (London, Donbass Arena (Donjeck), Cowboys Stadium (Arlington), Heinz Field (Pittsburgh), Imtech Arena (Hamburg), Kingston Communications Stadium (Hull), Lanxess Arena (Köln), O2 Arena (London), PNC Park (Pittsburgh), Stade Auguste Delaune II (Reims), Reliant Stadium (Houston), Rogers Centre (Toronto), Staples Center (Los Angeles), Louisiana Superdome (New Orleans) in Thomond Park (Limerick).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.