Šport
28 ogledov

Lysak zapušča Jesenice

Jeseničani so ostali brez Kanadčana. (Foto: Nik Rovan) Žurnal24 main
Napadalec Brett Lysak, ki je na 39 tekmah v dresu Acronija Jesenic zbral 38 točk (20 zadetkov in 18 podaj), ni več član železarjev. Lysak bo sezono najverjetneje nadaljeval na Danskem.

Po torkovem sestanku s predsednikom kluba Slavkom Kanalcem in trenerjem Heikkijem Mälkiäjem se je HK Acroni Jesenice sporazumno razšel s kanadskim napadalcem Brettom Lysakom.

"Obe strani sta se sporazumeli, da bomo šli vsak svojo pot, tako da do kluba ne gojim nobenih zamer, enostavno smo se razšli, takšna je sporazumna odločitev. Kje bom nadaljeval igranje v tej sezoni, še ne vem, ena izmed možnosti je tudi Danska, a če sem povsem iskren, tega v tem trenutku še ne vem," je ob tem dejal Lysak.

Z njegovim odhodom na Jesenicah še ne bo konec aktivnosti v zvezi s tujimi hokejisti, saj z agenti potekajo intenzivni pogovori o prihodu enega ali dveh napadalcev pred iztekom prestopnega roka (31. januarja), so še sporočili iz jeseniškega kluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.