Šport
16 ogledov

Machida želi povratni dvoboj

Jon Jones UFC 135 UFC
Lyoto Machida kar ne more pozabiti poraza proti prvaku poltežke kategorije Jonu Jonesu. Brazilec želi povratni dvoboj. Po možnosti v svoji domovini.

Jon Jones je sanjsko leto 2011 zaključil decembra z zmago proti Lyotu Machidi in potrdil mesto med top borci v tem trenutku. Američan medtem že razmišlja o novih izzivih, Brazilec pa želi povratni dvoboj in je prepričan, da bi bila njegova domovina kot nalašč za nov obračun proti prvaku poltežke kategorije. "Bilo bi popolno. Ne samo borba doma, temveč se tudi brazilski navijači obnašajo drugače, to je posebna energija. Upam, da bom dobil povratni dvoboj v Braziliji. Lahko pa se zgodi kjerkoli. Želim se boriti v Braziliji s podporo brazilskih navijačev," je izjavil Machida.

Kljub veliki želji Machide je malo verjetno, da bo do povratnega dvoboja res prišlo. Po drugi strani pa je Jones po UFC 142 v Riu pohvalil brazilske navijače, ki se mu zdijo simpatični, in izrazil željo, da se še kdaj vrne v Brazilijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.