Šport
9 ogledov

Mansion Poker: 1200 € čaka na vas

(Foto: PokerNews.si) Žurnal24 main
PokerNews in Mansion Poker sta še enkrat več združila moči in za vse naše igralce pripravila pravo serijo brezplačnih turnirjev, ki bo potekala vse od konca letošnjega leta.

Na vsakem od teh turnirjev pa bomo po standardnem ključu, ki ga uporabljajo pri Mansion Pokru, razdelili kar 1.200 $! Kot ste verjetno že uganili, so vsi ti turnirji namenjeni ekskluzivno le igralcem, ki ste svoj račun na Mansion Pokru odprli prek PokerNews povezav in ste že opravili vsaj minimalni depozit, a to še ni edina posebnost teh turnirjev, saj bo na vsakem turnirju število nastopajočih omejeno na zgolj 300 tekmovalcev.

Če bi bili radi del te skupine srečnežev že na naslednjem turnirju, ki bo na sporedu 6. oktobra ob 21:35, tudi vi, je vse, kar morate storiti, to, da si do začetka turnirja priigrate 25 Mansion Poker točk, ki vam bodo nato služile kot vstopnica za turnir. Glede na to, da je število mest na vsakem turnirju omejeno, vam priporočamo, da v dneh pred začetkom turnirja čim prej poiščete turnir in se nanj ob prvi priložnosti nato tudi hitro prijavite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.