Šport
14 ogledov

Maradona vrnil udarec

Maradona tekme svoje reprezentance ni spremljal mirno. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Ni bilo treba dolgo čakati na odziv. Potem ko je brazilska nogometna legenda Pelé pred dnevi napadel argentinskega selektorja Diega Maradono, češ da misli le na denar, je Argentinec vrnil udarec.

"Pelé je le še za v muzej," pravi argentinski strateg.

Ko gre za nogometne odnose med južnoameriškima velikanoma, nikoli ni povsem jasno, kje se neha šala in se začnejo zadeve zaostrovati. Pelé je poudaril, da je Maradona selektor Argentine le zato, ker potrebuje službo in denar ter da so Argentinci naredili veliko napako, ker so ga vzeli za trenerja.

"Nisem presenečen. Pelé naj se vrne v muzej, kamor spada," je bil oster

Pelé naj se vrne v muzej, kamor spada.
Maradona
Maradona na novinarski konferenci pred tekmo z Južno Korejo. A nekdanji zvezdnik se ni ustavil le pri Peléju. Kritiziral je še predsednika Evropske nogometne zveze (UEFA) Michela Platinija in – žogo. "S Platinijem nikoli nisva imela dobrih odnosov. Rekla sva si živijo in to je to. A saj veste, kakšni so Francozi. Platini misli, da je nekaj več," je bruhalo iz Maradone. Platini se mu je zameril, ker je pred časom Argentinca uvrstil med najboljše igralce vseh časov, ni pa ga postavil prav za najboljšega ...

 

In še o žogi. "Prepričan sem, da bomo še videli več golov. Toda za malo zadetkov na SP je kriva tudi žoga. Mogoče bi si morala gospoda Pelé in Platini malo pozorneje ogledati ta jabulani in se nekoliko manj ukvarjati z mano," je novinarsko konferenco, na kateri je komajda spregovoril kakšno besedo o naslednjih tekmecih Korejcih, končal Maradona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.