Šport
58 ogledov

Marčeta še ni Pavlinov

Danijel Marčeta je osemkrat nastopil za slovensko mlado reprezentanco. (Foto: Fo Žurnal24 main
Športni direktor Kopra Miran Pavlin uradno še vedno ne more računati na okrepitev Danijela Marčeto, mladega slovenskega reprezentanta, saj se je pri podpisu pogodbe zapletlo.

Nogometna sezona močno trka na vrata. V petek bo na sporedu tudi že uvertura v prvenstvo, superpokalni dvoboj med Mariborom in Koprom. Kljub zagotovilom, da je "vse dogovorjeno", pa se pod pogodbo z državnimi prvaki še ni podpisal Danijel Marčeta. Bočni igralec, nekdanji član Triglava, Partizana in škotskega Falkirka, naj bi bil med najvidnejšimi novinci v orkestru Nedžada Okčića in Mirana Pavlina.

"Stvar je taka, da v Koper še vedno nisem prišel uradno. Pogodbe nismo podpisali, to naj bi se zgodilo v nadaljnjih dneh," nam je zagotovil Gorenjec, ki vseeno trenira in igra v Kopru: "Zadeve naj bi bile dogovorjene, vendar je prišlo do nekih težav, o katerih pa ne bi govoril."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.