Šport
13 ogledov

Mary Pierce se ne da

Mary Pierce še ni pripravljena na zaključek kariere. Žurnal24 main
Francoska teniška igralka Mary Pierce je izjavila, da še ni pripravljena na teniško upokojitev. Francozinja sicer ni igrala že od leta 2006, ko se je težko poškodovala.

Dvakratna zmagovalka turnirjev za veliki slam, francoska teniška igralka Mary Pierce, še ni pripravljena loparja postaviti v kot. Čeprav je zaradi poškodbe kolena z igrišč odsotna že vse od leta 2006, je za športni dnevnik L'Equipe izjavila, da bi rada vsaj še enkrat v karieri stopila na centralno igrišče Roland Garrosa. Pierceova, ki bo naslednji mesec praznovala 34. rojstni dan, je leta 1995 osvojila odprto prvenstvo Avstralije, leta 2000 pa OP Francije. Oktobra 2006 si je na turnirju v Linzu na dvoboju proti Rusinji Veri Zvonarjevi težko poškodovala levo koleno in vse od takrat na turnirjih ni nastopala.

"Mislim, da še ni prišel pravi trenutek za mojo upokojitev. Moja leva noga je glede na desno sicer še precej šibka, a zdravniški testi so pokazali, da je poškodba kolena sanirana, kar je dober obet," je prepričana francoska veteranka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.