Šport
57 ogledov

Maša z oprsjem vabi na turnir

Marija Šarapova EPA
Madridske ulice so v zadnjih dneh polepljene s plakati Marije Šarapove, ki vabijo na turnir. Ustvarjalci so se za boljši obisk malce poigrali s fotošopom.

"Ko ti na plakatih za madridski turnir namenijo zelo dober push up nedrček," je na tvitterju začivkala povratnica v teniški svet Marija Šarapova, ki bo nastopila na turnirju v španski prestolnici. Organizatorji so očitno v želji, da izboljšajo obisk na tribunah, sicer nekoliko spremenili originalno fotografijo za plakat.

Maša je sicer pretekli teden uspešno odigrala svoj prvi turnir po 15-mesečnem prisilnem premoru, ki ga je morala oddelati zaradi jemanja nedovoljenega poživila. V Stuttgartu je prišla do polfinala, kjer jo je izločila Francozinja Kristina Mladenović.

Rusinja je trenutno 262. igralka sveta, za nastop na naslednjih grand slam turnirjih pa tako potrebuje povabilo organizatorja. Za Roland Garros je wild card že pripravljen, zataknilo pa bi se lahko pri povabilu za igranje v Wimbledonu. O njenem primeru bo odbor All England Cluba šele razpravljal. 

"Če se bo Šarapova prijavila za povabilo, bomo preučili njen primer. Enako tudi primere ostalih igralk. Imamo ustaljeno prakso podeljevanja wild cardov in tako bo tudi letos," je dejal prvi mož All England Cluba Philip Brook.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.