Šport
21 ogledov

"Masha" slavila v večnem mestu

Marija Šarapova - Samantha Stosur
1/15
Žurnal24 main
Ruska teniška igralka Marija Šarapova je zmagovalka WTA turnirja v Rimu. V finalu je gladko, s 6:2 in 6:4 ugnala Avstralko Samantho Stosur.

Ruska lepotička, ki jo je tudi tokrat bodril slovenski košarkar Saša Vujačić, je dvoboj začela silovito in že po nekaj minutah igre povedla s 4:0. Avstralki je na to uspel brejk za 4:2, toda že v naslednji igri je znova udarila Šarapova, ki je povedla s 5:2. Brez težav je kasneje odservirala in dobila prvi niz s 6:2. Drugi niz je bil nekoliko bolj izenačen, dobila pa ga je Rusinja s 6:4. Odločilen brejk ji uspel v peti igri. Dvoboj je trajal slabo uro in pol.

"Masha" (skovanka MArije SHArapove, op. p.) je zadnjo lovoriko osvojila februarja 2010, ko je bila najboljša na turnirju v Memphisu. Po več kot leto se Vujačićeva zaročenka veseli nove turnirske zmage, kar je dober obet pred začetkom pariškega Roland Garrosa.

WTA Rim, finale:

Marija Šarapova (RUS) : Samantha Stosur (AUS) 6:2, 6:4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.