Šport
27 ogledov

Matthäus novi obraz strani Poker770

(Foto: Pokernews.si) Žurnal24 main
Lothar Matthäus, bivši svetovni nogometni prvak in igralec Interja, Bayerna in Monaca, je najnovejši obraz in predstavnik popularne poker sobe Poker770.

Podpisal je dogovor vreden 500.000 €. Po porazu na ljubezenskem bojišču, kjer ga je njegova 21-letna punca prevarala, se je sedaj odločil, da se bo spopadel na bojišču poker igralcev.

Dogovor je bil podpisan konec decembra in čeprav še ni bil uradno predstavljen, so nemški novinarji uspeli dobiti nekaj informacij od enega izmed zaposlenih pri Poker770. Ta je potrdil informacije: "Da, Lothar bo postal obraz strani Poker770 za nemško tržišče."

Mreža iPoker je že dolgo prisotna v veliko državah, mogoče pa najbolj v Franciji in Švici. V teh državah pa se igralci radi poistovetijo z znanimi igralci, ki igrajo na isti strani. Pri Poker770 zato upajo, da bo enako veljalo tudi v Nemčiji, kjer je Lothar Matthaus eden najbolj cenjenih športnikov.

Matthaus sledi teniškemu zvezdniku Borisu Beckerju, ki je že kar nekaj let znan kot eden izmed znanih predstavnikov strani PokerStars. Poker770 je že precej poznan med našimi igralci, saj je na njihovi strani zmeraj dobra ponudba brezplačnih turnirjev, na katerih si lahko preprosto obogatijo svoj račun.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.