Šport
8 ogledov

Mayweather Jr. Ortizu: "Uničil te bom"

Mayweather ortiz
1/7
Reuters
Le 14 dni po dvoboju Andrea Berta in našega šampiona Dejana Zavca bomo priča novemu boksarskem spektaklu v velterski kategoriji. V lasvegaški MGM Grand Garden Areni se bosta spopadla Bertov krvnik Victor Ortiz in še neporaženi Floyd Mayweather Jr.

Victor Ortiz in Floyd Mayweather Jr. sta se pred sobotnim spektaklom v Las Vegasu še zadnjič srečala na novinarski konferenci in se po pričakovanjih zapletla v besedni dvoboj. Ortiz v borbo sicer prihaja kot svetovni prvak po verziji WBC (naslov si je priboril proti zadnjemu nasprotniku Dejana Zavca, Andreu Bertu), a ga praktično nihče nima za favorita, kar 24-letnika sploh ne moti. "Floyd, imaš 41 zmag, a niti ene proti meni. Čutim, da si malce nervozen. Jaz sem aktualni prvak in jaz te bom naučil, kako se počutiš kot poraženec. V sobotnem večeru boš padel na rit," je samozavest kar vrela iz Ortiza, ki ima 29 zmag (22 zmag s KO), dva neodločena izida in dva poraza. Po pričakovanjih mu deset let starejši Mayweather (41 zmag, brez poraza) ni ostal dolžan: "Ne skrbi, da bi se v dvoboju želel izogniti boju. Jaz grem s polno silo naprej. Ta borba ne bo trajala 12 rund. Ko te bom udaril in te poškodoval, se ne izgovarjaj name. Premagal te bom, uničil te bom." Če bosta boksarja tako razpoložena tudi v nedeljo zjutraj po slovenskem času, potem bomo imeli kaj videti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.