Šport
18 ogledov

"Mayweather ni nad zakonom"

Mayweather Jr. v ringu ne pozna poraza. Precej slabše pa mu gre v zasebnem življ Žurnal24 main
Namesto da bi se Manny Pacquiao in Floyd Mayweather Jr. borila v ringu, slovita boksarja bitko bijeta na sodišču. Filipinec je proti Američanu vložil predlog za razveljavitev obtožnice.

Manny Pacquiao, svetovni boksarski prvak v velterski kategoriji, in njegova odvetniška ekipa se "bori" še na sodišču, kjer bije bitko proti boksarskemu tekmecu Floydu Mayweatherju Jr., ki ga obtožuje jemanja nedovoljenih poživil. Filipinski boksar je proti Američanu vložil predlog za razveljavitev obtožnice.

Predstavnika filipinskega boksarskega zvezdnika Daniel Petrocelli in David Marroso sta v sredo na sodišču v Nevadi podala predlog za razveljavitev obtožnice, kajti Mayweather se kljub obtožbam po 24 pozivih sodišča še vedno ni prikazal na zaslišanju. Američan Pacquiaoja obtožuje jemanja nedovoljenih sredstev, Filipinec pa je vse obtožbe že zanikal. Oba omenjena boksarja nastopata v velterski kategoriji, v kateri boksa tudi slovenski boksar Dejan Zavec.

"Mayweather ni nad zakonom," je bil kratek komentar Petrocellija. Odvetniki ameriškega boksarja še niso podali komentarja.

Odvetnika Pacquia sta sodišču predložila 15 strani dolg dokument, v katerem so prikazani datumi, ko bi se Mayweather moral pojaviti na zaslišanju, vendar se nikoli ni, v medijih pa je še vedno obtoževal Filipinca. Mayweather je dejal, da se mora osredotočiti na naslednji dvoboj proti Victorju Ortizu, ki bo septembra. V javnost pa je prišlo kar nekaj fotografij, ki kažejo, da se je Mayweather zabaval v Atlanti in Las Vegasu, namesto da bi se udeležil katerega od zaslišanj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.