Šport
22 ogledov

Mayweather ob štiri avtomobile

floyd mayweather Instagram
Na poti iz Las Vegasa v Miami je zagorel tovornjak, ki je prevažal štiri luksuzne avtomobile ameriškega boksarja Floyda Mayweatherja.

Floyd Mayweather, eden najboljših boksarjev vseh časov, ki je nedavno oznanil konec svoje kariere, je v požaru na poti do Miamija izgubil dva Rolls Roycea, Bentleyja in Jeepa v vrednosti več kot milijon ameriških dolarjev. 

Tovornjak je zagorel nekje v okolici Phoenixa, je poročal spletni portal TMZ, ni pa znano, kako se je vse skupaj začelo. Požar naj bi bil močan in silovit, saj so bili vsi jekleni konjički uničeni do prihoda gasilcev. Policija je potrdila, da ni bilo poškodovanih.

Mayweather je strastni zbiralec prestižnih avtomobilov, v njegovi garaži jih je več kot 100. Nakupovalna mrzlica se ga je večkrat polastila kar sredi noči, vedno pa je plačal v gotovini, so nedavno razkrili lastniki avtohiše, kjer je v zadnjih letih nakupil na ducate avtomobilov.

Mayweatherju pa štirje izgubljeni avtomobili, katerih vrednost naj bi presegala milijon dolarjev, vsaj v finančnem smislu ne bodo povzročili velikih preglavic. Osemtridesetletnik že vrsto let velja za enega največjih športnih zaslužkarjev na svetu, samo z dvobojem z Mannyjem Pacquiaom pa je zaslužil več kot 90 milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.