Šport
26 ogledov

Maze: "Zlati lak le na nohtih na nogah"

Nasmejena Tina Maze na odru Prešernovega trga. (Foto: Anže Petkovšek) Žurnal24 main
"Pred tekmo si jih še nisem upala nalakirati, to sem storila le na nogah," je o barvanju nohtov na zlato dejala vraževerna Tina Maze, potem ko jo je na Prešernovem trgu pozdravila večtisočglava množica.

Le en klik sta oddaljana galerija in video z evforičnim sprejemom za Tino Maze na Prešernovem trgu.

Ste bili nad čem presenečeni ob sprejemu na Prešernovem trgu?
Zelo sem bila presenečena nad pozornostjo, množico ljudi, glasbenima skupinama, mojimi navijači s harmonikami, predvsem pa so me presenetili avtomobili, iz katerih so mi mahali že ob vožnji po Ljubljani. Hvala!

Pozdravit vas je prišel tudi Dejan Zavec. Ste uspeli spremljati njegovo borbo?

Na žalost ne. V nedeljo na poti sem uspela ujeti še moški slalom, za kaj več pa ni bilo časa. Vseeno pa mu izrekam vse čestitke.

Kako najraje proslavljate?

Nekaj takega doživljam vsakokrat ob podobnih uspehih. Verjetno se bom slavij bolj zavedala, ko bom malo starejša in se bom spominjala, kako je bilo. Super, uživam.

Kakšne barve so vaši nohti?

Zlate! Prav iskala sem zlat lak pred tekmo (veleslalomsko, op. a.) v Garmischu. Pred tekmo si jih še nisem upala nalakirati, to sem storila le na nogah. Bila pa sem pripravljena na zlato. Končno so se stotinke obrnile meni v prid.

Kaj si boste privoščili po koncu vsega medijskega pompa?

Za zdaj za počitek ne bo časa, saj se v ponedeljek že odpravljam naprej (na Švedsko, op. a.). Ko imam čas, počitek doma pride zelo prav. Na primer sprehod s psom, družinsko kosilo …

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.