Šport
41 ogledov

Mazejeva o svojem bivšem v novem filmu

Tina Maze promocijsko gradivo
V novem slovenskem športno-izobraževalnem filmu Na Kanto!, ki so ga posneli po knjižni uspešnici slovenskega učitelja smučanja Sandija Murovca, nastopa tudi slovenska šampionka Tina Maze.

V uvodu filma Na Kanto!, ki govori o sodobni tehniki smučanja, spregovori tudi najboljša smučarka na svetu, Črnjanka Tina MazePoleg Mazejeve se v filmu pojavijo tudi njen trener Andrea Massi ter Pavel Grašič in hrvaška smučarka Nika Fleiss.

Vsi imajo skupno točko – vadili so pod budnim očesom Sandija Murovca, ki v Sloveniji velja za enega od najboljših učiteljev smučanja in utemeljitelja tehnike UPS.

Murovec je zunanji član ekipe Team to Amaze, zadolžen pa je za iskanje rezerv v tehniki Mazejeve. O tem in lastnih občutkih v filmu govorita tudi Mazejeva in Massi.

Slovenska premiera filma bo 22. novembra v Planetu Tuš v Kranju, naslednji mesec pa bodo film predvajali tudi v Atenah, Sarajevu, Schladmingu in St. Moritzu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.