Šport
14 ogledov

Mazejeva se bo še dogovarjala

Tina Maze in Andrea Massi sta znana po svojih težko omajanih stališčih. (Foto: A Anže Petkovšek
V prostorih Smučarske zveze Slovenije je potekal dolgo pričakovani sestanek med ekipo Tine Maze in prvim možem zveze Tomažem Lovšetom. In rezultat? Dogovorili so se, da se bodo še dogovarjali.

"Danes so v prostorih Smučarske zveze Slovenije potekali pogovori med predsednikom SZS gospodom Tomažem Lovšetom ter Tino Maze in vodjem njene ekipe Andreo Massijem. Današnji sestanek je zaključen, dogovorili pa so se, da se v naslednjih dneh še sestanejo in pogovore nadaljujejo. Do končnega dogovora izjav za javnost ne bodo dajali," so zapisali v sporočilu za javnost Smučarske zveze Slovenije (SZS).

"Vedno, ko se ljudje pogovarjajo, je dobro," je na vprašanje zurnala24.si o tvornosti sestanka odvrnil tiskovni predstavnik SZS Tomi Trbovc in še enkrat poudaril, da niti Tina Maze niti Andrea Massi niti Tomaž Lovše o sestanku do dokončnega dogovora ne bodo dajali izjav, znova pa se bodo sestali v prihodnjih dneh.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.